Stillingsannonser

Prosjektingeniør Driftssentral, nettverk og sikkerhet

Av 12. januar 2018 Ingen kommentarer
Har du kompetanse innen IT nettverk, routing, IP-oppsett og sikkerhet?

 

Om arbeidsgiveren

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen på 72 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 357.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2000 medarbeidere fordelt på 18 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo. Divisjon Energy Management er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

Om stilling:

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på basisprogramvare for SCADA. Oppgavene vil være håndtering og installasjon av OS (Linux/Unix) og håndtering og installasjon av basissoftware for driftssentralsystemet. Håndtere nettverk, routing og IP-oppsett og implementere nødvendig sikkerhet i våre løsninger. I tillegg teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder og i henhold til sikkerhetskrav fra NVE.

Om deg:

 • Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk.
 • Du har kunnskap om operativsystemer, nettverksløsninger og kjennskap til programering.
 • Du har evner til å lære, aktivt bidra i et godt teknisk miljø og bidra til å bringe verden fremover sammen med Siemens.
 • Du har ønske om å bidra til å løse utfordringene innen norsk energiforsyning og har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater.
 • Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med gode, humoristiske og hjelpsomme kolleger i alle aldre.
 • Du kommuiserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører.

Vi tilbyr deg:

 • En solid innføring og opplæring i de arbeidsoppgavene du skal utføre.
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland.
 • Varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted:Oslo

Ta kontakt:
Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511
Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no
Søknadsfrist: Snarest