Stillingsannonser

Prosjektledere Byggautomasjon søkes

Av 9. februar 2018 Ingen kommentarer
Har du lyst til å jobbe opp i et av landets mest kompetente miljø innen byggautomasjon og energi?

 

Om arbeidsgiveren

Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy kompetanse og servicegrad og med en god kostnadsstruktur i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.

Vi opplever stor vekst og etterspørsel etter våre løsninger, og ønsker nå øke vår kapasitet innen byggautomasjon. Som Prosjektleder hos oss får du muligheten til å påvirke egen hverdag og være med i en av landets største og mest kompetente miljøer innen byggautomasjon. Du blir involvert i service- og prosjektarbeid innenfor rehabilitering, oppgradering og nye prosjekter innefor byggautomasjon og energieffektivisering. Du får god opplæring i våre produkter og systemer og du får arbeide med markedets nyeste teknologi

Arbeidsoppgaver

 • Lede gjennomføringen av prosjekter
 • Ansvarlig for at prosjektene oppnår resultater i henhold til definerte mål, kvalitet, kostnad og tid
 • Bistå med befaringer, forslag til smarte og effektive løsninger og prissetting av disse gjennom en rådgivende kundedialog
 • Tett samarbeid med både salgsavdeling og byggautomasjonsmiljøet i Oslo
 • Bistå på tvers av fagområder (bl.a. byggautomasjon, brann, sikkerhet og energieffektivisering) gjennom vårt konsept Total Building Solutions

Kvalifikasjoner

 • Minimum 5 års erfaring fra byggeprosjekter innen prosjektering og/eller prosjektledelse
 • God kjennskap til tekniske systemer i bygg
 • Fordel med fagbrev innen relevant fagretning
 • Kompetanse og erfaring innen LEAN er en fordel
 • Gode lT-kunnskaper
 • Gode ferdigheter i norsk og engelsk

Personlige egenskaper

 • Kundeorientert og serviceinnstilt
 • Evne til å motivere og lede prosjektdeltagere
 • Evne til å arbeide planmessig og selvstendig
 • Resultat- og kvalitetsorientert, sterkt eierskap til egne og teamets resultater
 • Ønske om å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi
 • Gode samarbeidsevner
 • Utstrakt ansvarsfølelse

Vi tilbyr 

et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Vi bruker bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess.

Arbeidssted: Oslo

Ta kontakt:
Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511
Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no
Søknadsfrist: Snarest