Stillingsannonser

Science up! Arkitema söker ansvariga arkitekter som vill bygga upp vårt Göteborgskontor

Är du en arkitekt med stark entreprenörsanda och driv? Vill du vara med och bygga upp ett arkitektkontor från grunden och samtidigt bidra till att skapa framtidens forsknings- och vårdmiljöer? Arkitema kommer under våren 2018 att etablera kontor i Göteborg och söker dig som vill vara med och starta upp verksamheten.

Arkitema Architects är ett skandinaviskt arkitektkontor som sedan etableringen i Sverige 2011 har vi vuxit från ca 40 medarbetare till närmare 140 som vi är idag, fördelat på kontoren i Stockholm och Malmö. Med anledning av att våra projekt Sahlgrenska Life, Näl och Uddevalla drar igång på allvar under våren kommer vi att etablera ett kontor i Göteborg – för att vara där det händer och skapa bästa möjliga arkitektur för våra kunder och beställare. Vi söker vi nu ett antal ansvariga arkitekter som vill starta upp kontoret och etablera Arkitema på den västsvenska marknaden. Som ansvarig arkitekt kommer du att få en central roll med möjlighet att sätta din prägel på kontoret och dess utformning – såväl estetiskt som affärsmässigt.

Kvalifikationer

Du är arkitekt med lång erfarenhet av att skapa affärer och driva projekt. Du har arbetat som uppdragsansvarig, har ett stort nätverk inom branschen samt en förmåga att bygga goda relationer till kunder och andra intressenter. Då våra nuvarande projekt i regionen är inom vård/Life Science är det en stor fördel om du har erfarenhet av vårdbyggnation, forskning, laboratorier eller liknande komplexa uppdrag med höga tekniska krav. Viktigast är dock att du har entreprenörsanda, engagemang och förmåga att få med dig dina kollegor mot gemensamma mål.

Som person är du driven, självgående och prestigelös. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att kommunicera med såväl interna kollegor som externa intressenter.

Ansökan

Om du vill vara med och starta upp vårt Göteborgskontor är du välkommen att ansöka med CV till vår rekrutteringspartner; Link International v/Yvonne Berg på berg@linkinternational.no. Du kan også ta kontakt på 047 414 17 017 for mer informasjon om stillingen.