Stillingsannonser

Har du erfaring med utvikling databaser?

Om arbeidsgiveren

Zisson er et norsk teknologiselskap med flinke mennesker. Vi utvikler og drifter moderne skyløsninger hvor vi knytter telenettets tjenester sammen andre kommunikasjonsmedier. På denne måten bidrar vil til at dialogen mellom virksomheter og kunder/brukere blir effektiv, fleksibel og kundevennlig. Zisson ble etablert for 10 år siden og har en stabil arbeidsstyrke som har tung kompetanse og erfaring i utvikling og drift av skytjenester som alltid må være tilgjengelig. Vi opplever kraftig vekst i etterspørsel etter våre tjenester fra både private og offentlige kunder som nå setter kundedialog høyt på dagsorden. Våre verdier internt er fundamentert i våre tjenester, å sette kunden først og samtidig ha en åpen og fleksibel samhandling. Selskapet har lokaler i Oslo sentrum, vi er i dag mer enn 20 ansatte og forventer å vokse betydelig i årene som kommer. Vi har en flat organisasjon med korte beslutningsveier og setter pris på initiativ, godt humør og gode faglige diskusjoner. Selskapets ansatte har flere nasjonaliteter og våre kunder har virksomhet i mer enn 15 land. Overordnet har Zisson organisert aktiviteten i 4 områder. Utvikling, drift, support og salg.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling av nye databaseløsninger
 • Installasjon, oppgradering og optimalisering av databaseløsninger
 • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
 • Feilsøking og drift
 • Proaktivt eskalere eventuelle problemer som ikke løses
 • Delta i et utviklingsteam med andre erfarne utviklere

Du har

 • IT-faglig utdannelse fra høyskole eller universitetet
 • Minimum 3 års erfaring med Microsoft SQL Server 2008, 2012, 2014 og 2016
 • God forståelse av SQL DML, DDL, Powerscript, Active Directory og LDAP
 • Erfaring fra administrasjon og drift av databaseløsninger med store datamengder
 • Erfaring med å lese og feilsøke i SQL koder
 • Erfaring med NetBackup, NetApp SnapManager eller tilsvarende
 • Gjerne erfaring med Azure/Aws/Google Cloud
 • Forståelse for prosjektarbeid og gjerne ha erfaring fra konsulentbransjen
 • Lang og relevant erfaring kan i noen tilfeller kompensere for kravet om høyere utdanning
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Virker dette interessant? Da er det bare å sende oss en enkel CV og noen få avsnitt om hvorfor du kunne tenke deg å jobbe med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!

Vi kan tilby deg

En utviklende hverdag hvor du får muligheter, støtte og aktivt bidrar til å gjøre en forskjell. Du får mulighet til å jobbe sammen med flinke mennesker med variert kompetanse som jobber målbevisst i team. Vi har høye ambisjoner, og for den rette vil det være mange muligheter til selvutvikling. Alle ansatte i Zisson er viktige for å nå våre mål, hos oss vil du også være en del av suksessen.

Arbeidssted Oslo

For mer informasjon

Ta kontakt med rekrutteringsrådgiver i Link International Norge AS:

Terje Strøm, tlf 911 44 511

Kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV sendes til: strom@linkinternational.no