Stillingsannonser

Har du salgserfaring fra byggautomasjon?

For Siemens søker vi selger/forretningsutvikler innen byggautomasjon

Om arbeidsgiveren

Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy servicegrad, lav kostnadsstruktur og høy kompetanse i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold. Vi har 250 medarbeidere og er representert på 14 steder i Norge.

Seksjon Control Products & System selger og distribuerer byggautomatiseringsprodukter og -systemer til markedet gjennom våre markedskanaler; Partnere, installatører, OEM og grossister. Stillingen innehar ansvar for nøkkelkunder og utviklingen av disse gjennom høy markedsaktivitet ute hos kundene.

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

 • planlegge, og jobbe strategisk mot markeder og kunder hvor potensial avdekkes
 • holde høy kundeaktivitet med besøk, seminarer, produkt- /systempresentasjoner og øvrige arrangementer
 • kontaktperson for kunden for forespørsler vedrørende våre produkter og systemer, samt ansvar for at løsninger utarbeides
 • tett oppfølging av kunder for å sikre kvalitet
 • fremstå som en god ambassadør for Siemens

Du har:

 • erfaring fra byggautomasjonsmarkedet med inngående kunnskap om aktører og markedsmekanismer
 • erfaring fra partnersalg med strukturert plan og arbeid for utvikling av nøkkelkunder og nye kunder.
 • erfaring med relevant teknologi, løsninger, avtaleforhandlinger og kundeoppfølging.
 • gode relasjonsbyggende evner og trives med utstrakt kundekontakt og ambisiøse målsetninger
 • gode norsk og engelskkunnskaper – muntlig og skriftlig
 • god prosess og dataforståelse, og solide brukerkunnskaper for kjente dataverktøy

Vi tilbyr:

Et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har gode pensjons- og velferdsordninger og en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.
Den viktigste grunnen til å velge vårt team, er at du lar deg engasjere og ønsker å bidra. Du søker utfordringen med å utvikle et forretningsområde med ledende teknologi som påvirker mennesker og deres miljø og hverdag. Du ønsker å være med å skape fremtiden.

Ta kontakt:
Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511
Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no
Søknadsfrist: Snarest