Stillingsannonser

Inhouse databaseutvikler (besatt)

Bisnode er Europas ledende leverandør av løsninger innen kreditt-, markeds- og forretningsinformasjon. Vi hjelper over 200 000 virksomheter med å minimere risiko, maksimere salg og ta bedre forretningsbeslutninger. Bisnode ble startet i 1989 og er etablert i 17 europeiske land, med totalt 2.500 ansatte. I Norge er vi 210 ansatte og omsetter for ca 430 millioner. Vi holder til sentralt i flotte lokaler på Havnelageret i Oslo

Om stillingen:

Vi er et utviklerteam med hyggelig og uformell tone, hvor samspill og samarbeid står sterkt. Vi er på jakt etter en utvikler med database- og programmerings-kompetanse; som raskt kan sette seg inn i et omfattende domene og som kan bidra inn i kommende utviklingsprosjekter.

Teamet har ansvaret for applikasjonsforvaltning og videreutvikling av Bisnode Norges databaser og applikasjoner. De eksisterende tjenestene er bygget på Microsoft stakken (SQL Server, SSIS, C#, VB, IIS).

Utdanning og erfaring vi vektlegger:

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse innen IT
  • Database (SQL Server, MariaDB, Oracle, eller andre tilsvarende teknologier)
  • Programmering (C#, Java, VB)
  • God skriftlig og muntlig norsk og engelsk.

Nyutdannede er også velkommen til å søke på stillingen

SøknadsfristStillingen er nå besatt. Men ta gjerne like vel kontakt ved interesse. Vi har flere tilsvarende stillinger som ikke er annonsert.

Hvorfor velge Bisnode:

Bisnode fokuserer på kompetanse og trivsel og tilbyr mulighet for å jobbe med og bli god på datakvalitet. Bisnode kan tilby blant annet en fulltids Coach, fleksitid, gode personalordninger og muligheten for å jobbe opp mot et internasjonalt miljø.

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Link International vedPartner og Rådgiver Yvonne Berg, T: 414 17 017 // berg@linkint.no

Alle henvendelser til Link International behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.