Stillingsannonser

Er du vår neste forretningutvikler?

For Siemens søker vi selger/forretningsutvikler som vil være med å utvikle, lansere og selge innovasjon.

Om arbeidsgiveren

Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert byggautomasjon, og gjennom rådgivning og lagspill med våre kunder er vi en ledende markedsaktør.

Seksjon Control Products & System selger og distribuerer automasjonsløsninger  via Solution Partnere, installatører, OEM og grossister. Overfor våre kunder har vi ansvar for å levere innovative digitaliseringsløsninger, og vi trenger dyktige mearbeidere som vil være med å utvikle neste generasjon skyløsninger.

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

 • Utvikle, markedsføre og lansere neste generasjon digitale løsninger for markeder og kunder hvor potensial avdekkes
 • kontaktperson for kunder for rådgivning og løsningsdesign
 • kundeaktivitet med besøk, seminarer, systempresentasjoner og øvrige arrangementer
 • tett oppfølging av kunder for å sikre kvalitet
 • fremstå som en god ambassadør for Siemens

Du har:

 • erfaring fra automasjon-/IT-markedet
 • erfaring med markedsanalyse
 • god forståelse for markedsmekanismer
 • interesse og erfaring fra arbeid med teknologi
 • erfaring med strukturert planlegging og arbeid
 • gode relasjonsbyggende evner
 • svært gode norsk og engelskkunnskaper – muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

Et miljø som preges av innovasjon, samarbeid og faglig dyktighet hvor du gis mulighet for å forme din egen hverdag. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Siemens har gode pensjons- og velferdsordninger og en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Den viktigste grunnen til å velge vårt team, er at du lar deg engasjere og ønsker å bidra. Du søker utfordringen med å utvikle et forretningsområde med ledende teknologi som påvirker mennesker og deres miljø og hverdag. Du ønsker å være med å skape fremtiden.

Ta kontakt:

Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511

Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no

Søknadsfrist: Snarest