Stillingsannonser

Har du lyst til å være med på å utvikle vår kursvirksomhet innen Automasjon og Drives?

Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer.
Digital Factory and Process Industries Drives i Siemens er totalleverandør av produkter og løsninger innen energi, drives, automatisering og industriell IT. Vårt service- og engineeringsmiljø skaper energieffektive løsninger for norsk industri og infrastruktur. Divisjonene har også et internasjonalt ansvar for leveranser av lavspennings dieselelektriske fremdriftssystemer til skip, og er tilstede over hele landet. Som en viktig del av produktsalget tilbyr vi også spesialtilpassede kurs gjennom vår kursvirksomhet SITRAIN.

Vi søker en Kursinstruktør/Forretningsutvikler som kan være med på å ekspandere vår kursvirksomhet.

Arbeidsoppgaver vil være utvikling (herunder salg/ markedsføring) og gjennomføring av våre kursaktiviteter innenfor Sitrain-kursene for eksterne og interne kunder innenfor Automasjon og Drives.

Du har høyere teknisk utdannelse innen automasjon eller elektrofag og flere års arbeidserfaring innen samme fagområdet.  Du har erfaring fra oppgaver innenfor salg og/eller markedsføring. I tillegg er det en fordel at du har god kjennskap til automasjons- og drivesmarkedet og kjenner til de store aktørene på dette markedet. Du har gode pedagogiske evner og trives med å dele informasjon med andre i en instruktør-rolle. Du er kundeorientert, serviceinnstilt og har et stort engasjement. Du har gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig og har god erfaring i CRM og MS Office.

Vi tilbyr et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Vi benytter bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess.

Arbeidssted: Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger

Ta kontakt:

Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511

Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no