Skip to main content

Mange gode kandidater leser ikke stillingsannonser.
Vi finner dem.

Vår erfaring tilsier at ren annonsering sjeldent bringer frem de best kvalifiserte kandidatene. Uansett om det er en lederstilling eller spesialistfunksjon som skal besettes, er det sjelden de aller best egnede kandidatene som søker. De beste kandidatene har vanligvis full fokus på å gjøre en best mulig jobb der de er i dag, leser ikke stillingsannonser og må letes frem. Det kreves grundig research for å finne dem, og gode selgeregenskaper til å få dem til å vurdere et jobbskifte. Dette er suksessfaktorer vi i Link Rekruttering anser som sentrale for å sikre et optimalt resultat i rekrutteringsprosessen.

Trenger du hjelp til å finne den rette kandidaten?

Ta kontakt med en av våre erfarne rekrutteringsrådgivere

Link Rekruttering har løst over 1.000 rekrutteringsoppdrag for små og store bedrifter. Alle våre konsulenter har omfattende yrkes-, bransje- og ledererfaring. Vi tilbyr målrettet rekruttering til alle stillingskategorier innen de fleste bransjer. 

Erfarne rekrutteringskonsulenter gjennomfører hele rekrutteringsprosessen

Våre rekrutteringkonsulenter gjennomfører selv hele prosessen med oppdragskartlegging, kandidatsøk, innsalg av stillingen, kandidatevaluering og helt frem til kandidatpresentasjon. Dette sikrer god forståelse for oppdraget og fortløpende vurdering av alle kandidatene, av den som kjenner rekrutteringsoppdraget best.

DNV sertifiserte rekrutteringskonsulenter og testverktøy

Vårt fokus er å skape resultater gjennom riktig rekruttering og utvikling av medarbeidere sammen med våre kunder. Vi benytter personlighets- og evnetester som er sertifisert av DNV og flere av våre rekrutteringskonsulenter er sertifisert i henhold til DNVs standard for rekrutteringspersonell.

Stort nettverk

Vi bistår med databasesøk eller en full search-prosess for å finne frem til den rette kandidaten for din bedrift. Vi i Link Rekruttering har løst over 1.000 rekrutteringsoppdrag for små og store bedrifter. Alle våre konsulenter har omfattende salgs- og ledererfaring fra ulike bransjer. Vi tilbyr målrettet rekruttering til alle stillingskategorier innen de fleste bransjer.

Missing links hos dere?

Vi hører gjerne fra deg!

Link utmerker seg ved at de forstår akkurat hvilke kompetanse og personprofil vi er ute etter og raskt leverer aktuelle kandidater.

Lars DahleCEO Dignio AS

Link viste god forståelse for hvilke kompetanse og personprofil vi ønsket. De kom raskt opp med meget gode kandidater og oppdraget ble løst raskt og effektivt.

Lars Christian GranlundTeam Lead - Mobility and User Experience, Innofactor AS

Link International har bistått Siemens med søk etter mellomledere, prosjektledere, ingeniører, spesialister og salgsmedarbeidere gjennom mange år. Vår erfaring er at de finner kandidater til krevende oppdrag og fullfører oppdragene profesjonelt, raskt og effektivt.

Anders SvendsenTalent Acquisition Partner at Siemens AS

Link International bistod UDI/Asylavdelingen i forbindelse med to store rekrutteringsprosesser i 2016. De gjennomførte oppdraget til vår fulle tilfredsstillelse og overholdt tidsplan, var fleksible og svært lydhøre. De leverte oppdraget med høy kvalitet.

Grete Aalstad BuchHR-rådgiver Asylavdelingen

Med 10 års samarbeid med både salgstrening og rekruttering, kan jeg med hånden på hjertet si at Link International bidrar til økt salg, effektive og gode arbeidsprosesser samt mye moro.

Vivian SivertsenKjedesjef Babyshop AS

Link International har god evne til å finne kandidater på det nivå som vi hadde definert. Rask og profesjonell oppfølging.

Jørn JohannesenForsvarets Logistikk Organisasjon

Link International lyssnade och anpassade rekryteringen efter vårt behov på ett mycket bra sätt.
Ett bra nätverk och löpande kommunikation medförde att samarbetet fungerade bra under hela processen.

Mads LjunglöfDirector Service Meditec Nordics Carl Zeiss AB